Verder winkelen

Over ons

We vertellen je graag wat over onszelf.

Even voorstellen

Rinie begon als jongen van 15 bij een houtverwerkingsbedrijf. Op dat moment vond hij het chauffeursvak meer een uitdaging en daarom begon hij daar op zijn achttiende mee. In de jaren dat hij chauffeur was deed hij tussendoor wat privé projecten in houtwerk. Dat vond Rinie ontzettend leuk. Daarom is hij in 2018 volledig zelfstandig aan de slag gegaan en verdeelt hij de tijd in opdrachten in hout- of straatwerk voor tuinen en rijden als chauffeur. De laatste jaren zijn mensen steeds meer de waarde van het buitenleven gaan zien. Zeker tijdens en na corona. Er worden ontzettend mooie projecten bedacht om het buitenleven aantrekkelijker te maken. Naast Rinie's voorliefde voor hout, is het heel mooi om mensen daarmee te helpen. Hij vind het ook bijzonder motiverend om samen met zijn zoon en vrouw de projecten te realiseren en voor zo'n hoog mogelijke kwaliteit te gaan. Rinie's vrouw zorgt voor de administratie, terwijl zijn zoon helpt in de uitvoering van projecten.

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan maken we een afspraak. Rinie komt langs en bespreekt jouw wensen. Waar nodig geeft hij je advies en bepalen jullie samen de voorwaarde voor in de offerte. Als die eenmaal volledig en akkoord is, gaan we aan de slag. Aan de hand van een duidelijke planning beginnen we met onze werkzaamheden en helpen we jou en onze andere klanten aan een mooie (gedeelte van een) tuin. We werken door het hele land heen.

Rinie van Deelen
Ontwerper en uitvoerder

“Ik geniet zelf ook veel van de tuin. Lekker buiten, frisse lucht en een gevoel van ontspanning. Met ervaring en een hoop humor maak ik van elk project iets moois. Ik kan af en toe wel veel praten, zo spreek ik heel wat klanten nog regelmatig. ”

Onze werkzaamheden

Overkappingen

De ideale plek om even bij te komen na een lange dag werken. Houten veranda of verlengende overkapping? Wij maken er verlengd tuingenot van. Helemaal in jouw stijl.

Bestrating

Strakke donkere tegels of kleinere lichte steentjes. Helemaal in de stijl van de tuin en naar jouw smaak. Samen maken we er iets moois van.

Tuinaanleg

Je hele tuin inrichten en aanpakken. Eén van de mooiere klussen. Samen maken we er een fantastische plek van. Met bijvoorbeeld dimbare spots en gepotdekselde wanden.